Lockheed Martin Corporation

Releases

Sim-Industries heet nu Lockheed Martin Commercial Flight Training
PR Newswire
ORLANDO, Florida, 26 januari 2015

- Sandy Samuel aangesteld als Vicepresident en General Manager

ORLANDO, Florida, 26 januari 2015 /PRNewswire/ -- Sim-Industries, een toonaangevende aanbieder van trainingsoplossingen voor de commerciële luchtvaart, heeft haar naam veranderd in Lockheed Martin Commercial Flight Training (LMCFT). (NYSE: LMT)

Sandy Samuel is aangesteld om leiding te geven aan de organisatie als vicepresident en general manager. Samuel was eerder vicepresident Operations voor de afdeling Information Systems & Global Solutions Civil van Lockheed Martin. Zij volgt Jeffrey Wood op, die een nieuwe rol in het topmanagement binnen Lockheed Martin Aeronautics zal aannemen.

"Lockheed Martin Commercial Flight Training maakt gebruik van de innovatie, kwaliteit en inzet die synoniem zijn met het merk Lockheed Martin," zegt Jon Rambeau, vicepresident en general manager, Lockheed Martin Training and Logistics Solutions. "Sandy bouwt voort op deze kwaliteiten, en met haar bewezen leiderschap en ervaring zal zij het bedrijf vooruit brengen, en zorgen voor betaalbare en betrouwbare trainingscapaciteiten voor onze klanten in de commerciële luchtvaart over de hele wereld."

LMCFT zorgt voor een complete suite trainingsproducten en –diensten voor de commerciële luchtvaart, waaronder volledige vluchtsimulatoren voor de Boeing 737, 767, 777, 787 en Airbus A320, A330/340. Het bedrijf heeft ook internationale trainingscentra voor de commerciële luchtvaart in Sao Paulo, Brazilië en Incheon, Korea.

Lockheed Martin heeft haar hoofdkantoor in Bethesda, Maryland en is een wereldwijd beveiligings- en luchtvaartbedrijf met ongeveer 113.000 werknemers wereldwijd, dat zich voornamelijk bezighoudt met onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, productie, integratie en behoud van geavanceerde technologische systemen, producten en dienstverlening. De netto verkopen van de Corporation voor 2013 bedroegen $45,4 miljard.

Bezoek voor meer informatie onze website:
www.lockheedmartin.com/cft

Volg ons op Twitter @LockheedMartin